Cégünkről

A SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft. hosszú távú stratégiai célja a környezettudatosság, valamint a környezetmenedzsment módszerek elterjesztése és oktatása.

 A környezetsurvive_enviro_final_text_rgbvédelem manapság már nem korlátozódik csupán a természet megóvására, hanem gazdasági érdekként is jelentkezik, hiszen minden gazdálkodó szervezet legértékesebb erőforrása az ember mint képzett munkaerő és a környezet mint természeti erőforrások rendelkezésre állása. Ilyen értelemben a társadalmi felelősségvállalás keretein belül és a gazdaságossági racionalizálás kapcsán is teret kap a környezetvédelem. Ennek tükrében fontos, hogy minden döntés és tevékenység mögött, a gazdasági és egyéb érdekek mellett a környezeti megfontolások is megjelenjenek. Célunk tehát, hogy ennek érdekében teljes körű tanácsadói szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek a környezetmenedzsment manapság legaktuálisabb kérdéseiben a módszerek ismertetésétől egészen a megvalósításig, bevezetésig. Működési területünk a legkisebb léptékű projektekre és a nagyobb volumenű beruházásokra egyaránt kiterjed.

Küldetésünknek tekintjük, hogy tudásunkat ugyanúgy átadjuk a vállalkozásoknak, mint a közszféra intézményeinek annak érdekében, hogy hozzájáruljunk hazánk környezeti állapotának megőrzéséhez, javításához. Ennek első lépéseként a honlapunkon hozzáférhető tudásbázisban biztosítunk részletes és hiteles információt a környezetmenedzsment eszköztáráról, illetve az egyes eszközök alkalmazásának előnyeiről.

Célunk, hogy a klímaváltozást és energiahatékonyságot érintő aktuális környezetvédelmi kérdésekben tanácsadóként segítsük a magánvállalatokat és közintézményeket egyaránt, illetve hozzásegítsük ügyfeleinket az uniós elvárásoknak való megfeleléshez és ezáltal versenyképességük növeléséhez is. Tanácsadói tevékenységünk mellett természetesen saját működésünk során is figyelembe vesszük a környezetvédelem és a kibocsátás-csökkentés szempontjait. Zöld beszerzési rendszert működtetünk, és a hazai piacokon fellelhető termékekkel kapcsolatos tapasztalatainkat is igyekszünk megosztani ügyfeleinkkel.

Bízunk benne, hogy a környezeti koncepciók megismerése új gondolatokat ébreszt a vezetőkben és döntéshozókban, és együtt tehetünk lépéseket a fenntartható fejlődésért, a környezetvédelemért és ezzel együtt a felelős és minőségi vezetésért.

A SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft. szakmai tevékenységének megfelelően ISO 9001 és ISO 14001 szerinti menedzsmentrendszereket működtet.