Referenciák

Zöldülnek a Királyok mintaprojekt – Zöldüzlet verseny

Budapesti és pécsi üzletek bevonásával március 19-én indult útjára a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. Magyarországon egyedülálló környezettudatos üzlet mintaprojektje.

Az egy éves program célja, hogy a budapesti és a pécsi Király utcának és az azokat körülvevő területnek közös koncepciót adva, környezettudatosságra ösztönözze az ott található üzletek tulajdonosait, dolgozóit, beszállítóit és természetesen vásárlóit is.

Bővebben

Tartsd a formád! – A Tarr Kft. életmód programja

Cégünk kiemelt szerepet tulajdonít az egyéni környezeti és társadalmi felelősség vállalásnak, éppen ezért komplex környezeti nevelési és egészségtudatos életmódra való nevelési programok megvalósításával is foglalkozunk. Ilyen programunk a Tarr Kft-vel közösen indított TARTSD A FORMÁD! program, melyet a TÁMOP Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód program pályázatán keresztül indítottunk.

Bővebben

Zöldbeszerzés mintaprojekt a Magyar Nemzeti Bankban

2012 márciusában a Beszerzés 2012 konferencián hangzott el Fenntarthatóság és zöld beszerzés című előadásunk, mely felkeltette a Magyar Nemzeti Bank érdeklődését a beszerzések zöldítése iránt.

Bővebben

Zöld közbeszerzés Kölesden

A SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft. közreműködésével létrejött egy zöld beszerzés mintaprojekt. Ennek keretében a Kölesd Községi Önkormányzat 2012 júliusában zöld beszerzési rendszert kezdett működtetni, mely során kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelmi szempontoknak.

Bővebben

56. és 57. Magyar Nemzeti Vitorlázórepülő Bajnokság, mint zöld rendezvény

A 21. század legnagyobb kihívásaira reagálva és korunk trendjeit követve 2011-ben az 56. , valamint 2012-ben az 57. Magyar Nemzeti Vitorlázórepülő Bajnokság a fenntarthatóság és a környezetvédelem szempontjainak figyelembevételével került megrendezésre. A bajnokságoknak Őcsény adott otthont, ahol a szervezők (az Őcsényi Repülőklub és a SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft.) jó példával járva elöl törekedtek arra, hogy a versenyzőket és látogatókat környezettudatos hozzáállásra ösztönözzék.

A környezetünkre való odafigyelés, a tudatos magatartás elsősorban mindössze szemléletváltás kérdése. Ám miért pont egy vitorlázórepülő verseny legyen „zöld” rendezvény?

Bővebben

Ökopont a HVG Állásbörzén

A HVG állásbörze hazánk leglátogatottabb karriervására. A 2012. szeptember 25-26-án megrendezésre kerülő rendezvény szervezői úgy gondolták, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében önálló területet biztosítanak a női esélyegyenlőségnek és a környezetvédelemnek. Így a látogatók a női KarrierPontot és az ÖkoPontot is felkereshetik.

Az ÖkoPont házigazdája és megvalósítója a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. volt.

Bővebben