Esettanulmányok

Hosszuheteny

Zöld beszerzés pilot projekt Hosszúhetény Község Önkormányzatánál

Zöld beszerzés keretében Hosszúhetény Önkormányzata a közvilágítás korszerűsítését végezte el, melynek során a régi, magas fogyasztású nátrium, fémhalogén illetve kompakt fénycsöves fényforrásokkal szerelt közvilágítási lámpatesteket LED közvilágítási fényforrásokkal illetve lámpatestekkel helyettesítette.

Töltse le a részletes mintaprojekt dokumentációt a Bővebben gombra kattintva.

Bővebben

szekszard logo

Zöld beszerzés pilot projekt Szekszárd Polgármesteri Hivatalában

Szekszárd város Polgármesteri Hivatala úgy döntött, hogy cégünk segítségével zöld beszerzés keretében lecseréli számítógép parkjának egy részét.

Töltse le a részletes mintaprojekt dokumentációt a Bővebben gombra kattintva.

Bővebben

Zöld beszerzés Hosszúhetényben

A  Buy Smart+ projekt keretében a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. közreműködésével valósult meg Hosszúhetényben egy zöld beszerzés projekt közvilágítás termékcsoportban.

Bővebben

Zöld beszerzés Kölesden

A SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft. közreműködésével létrejött egy zöld beszerzés mintaprojekt. Ennek keretében a Kölesd Községi Önkormányzat 2012 júliusában zöld beszerzési rendszert kezdett működtetni, mely során kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelmi szempontoknak.

Bővebben

Zöld beszerzés mintaprojekt a Magyar Nemzeti Bankban

2012 márciusában a Beszerzés 2012 konferencián hangzott el Fenntarthatóság és zöld beszerzés című előadásunk, mely felkeltette a Magyar Nemzeti Bank érdeklődését a beszerzések zöldítése iránt.2012-ben a jegybank áttekintette, hogy hogyan tudná a környezeti szempontokat érvényre juttatni a beszerzési eljárásaiban.

Bővebben