Együttműködésben a Buy Smart+ projekttel

Buy Smart+
Date: 2013 december 3, kedd Category: ,

Nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. 2013. novemberétől mint projektpartner csatlakozott a Buy Smart+ kezdeményezéshez. Az Intelligent Energy Europe Program által támogatott BuySmart+ projekt célja, csakúgy mint cégünk célja is, a környezettudatos, energiahatékony beszerzés népszerűsítése, a zöld beszerzések arányának növelése, tanácsadás és információs csomagok, tréningek segítségével. A 2012 áprilisában indult, 30 hónapos kifutású projekt a zöld beszerzési gyakorlat elterjesztését, megerősítését és fejlesztését hivatott szolgálni, főként az energiafelhasználással kapcsolatos területeken, öt kritikus termékcsoportra koncentrálva:

világítás, épületek, háztartási gépek, járműpark és IT berendezések, számítástechnikai eszközök.

A projekt célcsoportját egyrészről a közigazgatási szakemberek, ezen belül önkormányzati közbeszerzéssel foglalkozók, másrészről pedig a magánvállalkozások, például multinacionális cégek beszerzői alkotják.

Az együttműködés keretén belül, cégünk előadóként vesz részt az Energiaklub által szervezett zöldbeszerzés workshopokon, önálló tájékoztatókat szervez és tart a témában,  továbbá tanácsadást vállal önkormányzatok, cégek számára, szoros együttműködésben az Energiaklubbal.

Buy Smart+

Energiaklub- Survive Enviro együttműködés, Buy Smart+

SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft