Zöld beszerzés workshop Tatabányán

zöld beszerzés workshop tatabányán
Date: 2013 december 3, kedd Category:

A Buy Smart+ projekt keretében zöld beszerzés workshopot tartottunk Tatabánya Önkormányzatánál.  A workshopon az Önkormányzat közfeladatait ellátó cégek képviselői is jelen voltak.

A workshop résztvevői Varga Katalin (Energiaklub)  előadásában megismerkedtek a Buy Smart+ projekttel és a zöld beszerzés előnyeivel, jogszabályi lehetőségeivel. Diófási Orsolya (Survive Enviro) pedig a zöld beszerzés lépéseit, módszertanát,  és a zöld szempontok  ajánlati felhívásba való beépíthetőségét ismertette esettanulmány bemutatásával.

Reméljük, hogy a sikeres képzést további együttműködés és számos zöld tender követi majd!

A BuySmart+ projekt célja, hogy tréningekkel, tanácsadással segítse a zöld beszerzés minél szélesebb körű elterjedését Magyarországon.

A Buy Smart+ programja segít, hogy a beszerzés alternatív formáját választhassa, hogy ezzel energiát spóroljon, optimalizálja költségvetését és mindeközben hatékonyan, környezetbarát módon teljesítse feladatait! Vállaljuk önkormányzatok ingyenes felkészítését zöld beszerzések lebonyolítására, 1 napos workshoppal, folyamatos tanácsadással, az eredmények promotálásával.

Ha bővíteni szeretné ismereteit a zöld beszerzés és a környezeti, energiahatékonysági kritériumrendszert illetően, vagy elindítaná első zöld beszerzési eljárását segítségünkkel, kérjük, jelentkezzen ingyenes tréningjeinkre, vagy szintén díjmentes személyes tanácsadásainkra!