Adatkezelés

Az ön személyes adatainak bizalmas és biztonságos kezelése nagyon fontos számunkra. Amennyiben adatokat gyűjtünk, dolgozunk fel vagy tárolunk, azt a magyar adatvédelmi törvényekben foglaltak szerint tesszük. Az alábbi adatvédelmi nyilatkozattal szeretnénk minden egyes esetben átláthatóvá és érthetővé tenni az ön számára, hogy a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. milyen felhasználói adatokat tárol, és az ilyen adatok használata milyen célra szükséges.

Személyes információ

Honlapunk tartalmaz olyan részeket, ahol a felhasználó választhat, hogy megadja-e személyes adatait (név, cím, e-mail cím stb.); az ilyen adatok megadása kifejezetten önkéntes. Amikor ön megadja adatait, hozzájárul ahhoz, hogy a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. felhasználja és tárolja a megadott adatokat. Ezt az információt termékeink, szolgáltatásaink, tartalmaink fejlesztéséhez, biztosításához és továbbfejlesztéséhez, valamint reklámcélra használjuk fel. A SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. nem továbbítja az ön személyes adatait harmadik félnek az ön kifejezett engedélye nélkül, hacsak erre a törvény nem kötelezi.

Statisztikai értékelés

A honlap meglátogatása során gyűjtött adatok egy részét statisztikai értékeléshez használjuk fel.

Hírlevél

Ha ön regisztrál a SURVIVE ENVIRO Nonoprofit Kft. hírlevelére, mi arra is felhasználhatjuk az ön e-mail címét, hogy promóciós információt, és/vagy promóciós tevékenységeinkről szóló információt küldjünk önnek. Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását, hogy e-mailben hírlevelet kapjon. Valamennyi hírlevél tartalmaz olyan hivatkozást, melynek a segítségével visszavonhatja a hozzájárulását.

Bármikor kérheti a SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft-nél tárolt adatainak megismerését. A következő címre küldött e-mailben bármikor kérheti az önről/cégéről gyűjtött összes információ törlését: info@zoldbeszerzes.hu

E honlap használatával ön hozzájárul az adatvédelmi politika feltételeihez és ahhoz, hogy az alább felsorolt célokra személyes információt feldolgozzunk. Ha ön nem ért egyet adatvédelmi politikánk feltételeivel, kérjük, ne használja a honlapot.

Copyright © 2011-2013 Minden jog fenntartva!